Danish flag - Dannebrog British flag - Union Jack Forums - logo
Source2Dev.info - Header

Velkommen til Source2Devs hjemmeside!

Kig forbi på vores Discord server!

Rasmus/Erasmus Rex har for nyligt sat en Discord server op for Source 2 relaterede diskussioner. Bare klik på dette link for at joine vores Discord! (Vær dog opmærksom på at de fleste taler engelsk der)

Introduktion

Hejsa, Og velkommen til da.Source2Dev.net! Her vil du finde tutorials og guides til flere forskellige ting der omhandler Source 2. Du vil også finde en blog (dog på engelsk) der skriver om generalle Source 2 nyheder. Så hvad venter du på? Resourcerne til at lære spiludvikling er lige her, parate til at blive brugt!

Hvis du allerede kender den mest basale information om Source 2 kan du springe dette trin over, men hvis du ikke gør, kan du læse den næste sektion. Den forklarer lidt om Source 2.

Hvad er Source 2?

Source 2 er en next-gen spilmotor, som er i gang med at blive udviklet af Valve. Over denne tekst vil du finde en video, der viser Source 2 spilmotoren in-action. Ret imponerende, ikke?

Her er de tekniske detaljer til Source 2, hvis du forstår den slags ting.

Hvilke spil kører på Source 2?

De følgende spil, mods og/eller demoer på Steam kører på Source 2 spilmotoren.

Hvordan kommer jeg i gang med at arbejde med Source 2?

Simpelt. Der er nogle resourcer jeg har sat op som du frit kan bruge. Nogle af dem er på denne hjemmeside, nogle er ikke. Nå men, hvad venter vi på? Klik her for at komme i gang!

Source 2 - Destinations: English Church